Karkkitakki ja muuta herkullista

IMG_5568.JPG

Sattumoisin melko moni on ihastellut karkkitakkiani varsinkin viime viikolla ja kysellyt, mistä olen sen hankkinut. On jopa oletettu että se on ollut mittatilaustyö mutta ei, en ole niin onnekas. 

Itse asiassa takin on suunnitellut ja toteuttanut ihan ehta suomalainen suunnittelija, tai itse asiassa kaksi sellaista. Kuosi on Sari Ahokaisen (Shalmiak) käsialaa ja kaavoituksesta on huolehtinut KatiK design. 

Kyseessä on siis Ehta-vaatteiden luomukankaasta valmistettu joustocollegetakki Sweet Candy. Aiemmin tykkäsin ostaa vaatteeni citymarketista mutta kun hurahdin tunikoihin Noshin ja me&i:n suoramyyntijuhlien myötä, olen todennut että laatukankaasta valmistettu yhdisteltävä suomalainen design-vaate on ensinnäkin paljon parempi kuin palkita itsensä jollakin kulutushyödykkeellä joka katoaa sen saman illan myötä.

Hyvään vaatteeseen sijoittaminen on sama kuin sijoittaisi omaan identiteettiin. Ihana takki jota katselee mielellään ja joka saa tuntemaan olonsa onnekkaaksi on kuin halaus, jonka antaa itselleen. Rakkautta kestopaketissa, josta ammentaa. 

Klikkaa kauppaan tästä

Klikkaa kauppaan tästä

Täytyy tosin myöntää että olen ammentanut viime aikoina Ehta-vaatteista jonkin verran. Ihan ensimmäisenä tulin hulluksi Tim Burtonmaisiin raitaleggareihin, joita piti vaan ehdottomasti saada lisää. Sitten löysin Mess-leggarit joissa on ihana keltainen korostus. Siis onko parempaa vaatetta ihmiselle joka kärsii kroonisesta luovuudesta? Ei ole mahdollista. Haluaisin tällaiset vielä pinkkinä. Ja sinisenä. Ja vihreänä. ..ja lilana vielä.

IMG_6183.JPG

Oikeastaan, voisin varoittaa. Älkää menkö katsomaan. Mene pois, hus.
Älä mene jos et oikeasti halua sitoutua siihen että alat pukeutumaan itseäsi varten.