Neulotaan Ukrainaan apua

Oletko aina ollut kova tekemään käsilläsi?

Onko sukulaisillasi jo tuhansia sukkia ja lapasia?

Ukrainan sotilaat tarvitsevat apua tulevaa talvea ajatellen, joten villaiset sukat pitkillä varsilla maastoväreissä ovat oiva tapa suomalaisille neulojille auttaa!


Mitä Ukraina tarvitsee?

Neulo sukat sellaisesta materiaalista, joka lämmittää kylmällä säällä. Ota huomioon, että värien tulee olla tummia sekä maastoon sulautuvia. Ei siis kirkkaanpunaista vaikka syksy onkin. Talvea ajatellen myös harmaan vaaleammat sävyt käyvät. Panosta etenkin kokoihin 41-43 mutta jos pystyt tekemään sukkia, jotka taipuvat sitä isommalle tai pienemmälle, niillekin on varmasti tarvetta.

Pakkaa sukat minigrip-pussiin ja kirjoita päälle sukkien koko ja mahdolliset terveiset. Jos mahdollista, sujauta pakettiin mukaan energia- ja proteiinipatukoita sekä muuta ravitsevaa, rintamalla kun ei ole tarvikkeita liiaksi asti.

Mihin paketit voi toimittaa?

Paketit voi lähettää rintamalle autaukrainaa.fi:n välityksellä, sinun tarvitsee ilmoittaa se toimipaikka mistä lähetät ja sitten voit viedä paketin toimipaikkaan. Jos toisaalta haluat, voit toimittaa sukkapaketteja valmiiksi pussitettuina minulle, TEKO-taidepajalle Kirkkonummen Jorvakseen. Minut löytää Twitteristä, Instagramista, Facebookista nimellä tai nimimerkillä sekä omalta Discord-kanavaltani missä toiminta on vielä toistaiseksi ollut suhteellisen verkkaista. Voin toimittaa pusseja samalla kun vien omiani postitettavaksi.

Mikä ihmeen TEKO-taidepaja?

Kyseessä on oma pieni projektini jota olen konkretisoinut tämän vuoden ajan. Lisää siitä kerrotaan myöhemmin. *vink

Ruokailuhistoriani

Ruokailuhistoriani